Parko takeliais

Edukacinė kelionė po Akmenų parką. Pažintis su Akmenų parke augančiais medžiais ir krūmais, retais augalais ir itin retais augalais ir medžiais.  Kelionės metu, nuotraukos pagalba, Jūs nustatysite – identifikuosite augalus, medžius, krūmus ir jų buvimo vietą pažymėsite Parko žemėlapyje. Prieš kelionę sužinosite parko kūrimo istoriją, dendrologinę kolekciją, kraštovaizdžio projektuotojus, parko įkūrėją.

Edukacinė kelionė – pamoka padės ugdyti pastabumą, gebėjimą orientuotis teritorijoje, orientuotis žemėlapyje ir dirbti komandoje. Užsiėmimo metu prisiminsime gero elgesio taisykles gamtoje ir kaip apsisaugoti nuo nepageidaujamų pasekmių.

Registruokitės ir sužinokite !
Dalyvių skaičius: iki 20.
Edukacinio užsiėmimo trukmė ~1 -1,5 val.
Edukacinio užsiėmimo kaina moksleiviui 5,00 €

PASTABA: Užsiėmimas vyksta šiltuoju periodu nuo gegužės 1 d., iki spalio 1 d., vėliau užsiėmimas vyks patalpoje, sodinant parke surinktas medžių, krūmų sėklas. Tolimesnis augalo stebėjimas, priežiūrą atlieka užsiėmimo dalyviai namuose. Esant nepalankioms oro sąlygoms, užsiėmimo laikas ir tvarka, suderinus su užsakovu, gali būti keičiama. Užsakymai šiam užsiėmimui priimami iš anksto tel. : +370 440 51125

Prisijungę 78 svečių ir narių nėra